Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Senior PMO

Den Haag
12 Maanden
36 uren
2 december 2024
Solliciteer

Over deze opdracht

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is dé centrale kennisautoriteit, responsorganisatie en het samenwerkingsplatform voor cybersecurity in Nederland. Het NCSC werkt samen met organisaties binnen de Rijksoverheid en vitale sectoren aan een versterking van de digitale weerbaarheid van Nederland. Door de samenwerking met deze organisaties aan te gaan en onze krachten te bundelen, werken wij samen aan een veiliger digitaal Nederland. Het Nationaal NCSC heeft een missie: de Nederlandse samenleving weerbaar maken tegen digitale dreigingen. Door het snelgroeiende en veranderende cyber securitydomein ontwikkelt het NCSC zich in hoog tempo. Zie www.ncsc.nl voor meer informatie. 

Met de groei van het team en aantal projecten is er behoefte aan intensievere organisatie, afstemming en ondersteuning. Daarom is het team nu op zoek naar een Senior PMO die een bijdrage wil leveren aan de verdere groei van Data & Analytics. Als Senior PMO heb je binnen het D&A team een divers takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor alles omtrent bedrijfsvoering van het team, hieronder valt o.a. het volledig zicht houden op de budgetten voor het team, de verschillende inkoopprocessen en de werving en selectie. Richting de teamleider heb je een adviserende rol over o.a. de ontwikkeling van het team. Je ondersteunt de teamleider bij de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers in het team. Je brengt in kaart waar de behoefte voor opleidingen en trainingen ligt en ontwikkelt samen met de medewerker hun carrièrepad. Binnen het NCSC is er steeds meer behoefte aan PMOmedewerkers. Als Senior PMO geef je advies hoe de rol binnen de organisatie invulling kan krijgen en je kan nieuwe PMO-collega’s begeleiden en training geven over het vakgebied.

Over de organisatie

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft een missie: de Nederlandse samenleving weerbaar maken tegen digitale dreigingen. Door het snelgroeiende en veranderende cyber securitydomein ontwikkelt het NCSC zich in hoog tempo door. Wil jij je inzetten voor de digitale veiligheid van Nederland en werken in een dynamische, innovatieve omgeving met de nieuwste technologie en interessante datasets? Dan ben jij misschien de gewenste versterking voor het Data & Analytics team van het NCSC. Het NCSC is een sterk data gedreven organisatie: wij verzamelen, analyseren, onderzoeken, verrijken en verspreiden data en informatie. Informatie en dataverwerking vormen daarmee de kern van onze activiteiten. De waarde en kwaliteit van onze producten en diensten hangen direct samen met de toegankelijkheid en kwaliteit van data. De manier waarop wij data verwerken en omzetten bepaalt de kwaliteit van het handelingsperspectief dat wij onze doelgroep organisaties en partners kunnen bieden. Het Data & Analytics (D&A) team binnen het NCSC speelt hierin een cruciale rol. Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe digitale dataproducten, zoals NCSC’s dataplatform, ML/AI modellen en kanalen voor het snel en veilig delen van cyber informatie met afnemers en partners. Het team heeft een sterk gedreven en innovatief karakter en is onderverdeeld in 4 productteams. Deze teams werken zelfstandig aan hun product en aan gezamenlijke doelstellingen.

Functie-eisen

  • De kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, dit blijkt uit vorige werkervaring / opleiding(en) 
  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring als PMO'er

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 25 oktober 2024, voor 10.00 uur een recente cv voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Malyn kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer! Bel, mail of app Malyn. Zo geregeld.

recruiter image

Malyn Eikenaar

IT Recruiter